Am avut un sezon de vară atipic , atât putem să spunem .

De un lucru ne-am convins vara asta : afară , în natură , uiți de probleme și te simți liber. Asta am încercat să îi facem pe turiștii noștri să simtă anul acesta. Fie că am fost în drumeții , în tururi sau antrenamente MTB , am fost afară , am făcut mișcare și am fost liberi. În natură uiți de toate nebuniile ce te înconjoară , iar mirosul pădurii te trezește la viață. În momentele acestea ciudate pentru noi toți , asta numim noi evadare. Am evadat de câte ori am putut vara aceasta . Am redescoperit Poiana Brașov și traseele ei de drumeție (MUULTE) , ne-am dat cu bicicleta , și , cât timp am fost alături de turiști , i-am simțit relaxându-se și expirând ușurați .

Dragilor , acum uite-ne ajunși în toamnă târzie. Fiecare dimineață în Poiana Brașov , de acum , devine mai rece , bruma își face apariția pe firele ierbii și , ușor ușor , vom trece în iarnă.

Ne este dor de ski , de întâlnirile de la cabană , de turele off piste ad-hoc , de canturile schiurilor care taie zăpada la prima tură și de frigul care ne înroșește obrajii.

Ne este dor de copiii noștri dragi , de părinții lor , dar și de toți clienții pe care i-am avut și îi avem , știm că ne vom revedea , doar că va trebui să schimbăm anumite lucruri .

Distracția cu echipa ESC va rămâne aceeași , instructorii noștri de ski și snowboard abia așteaptă să iasă pe pârtie cu voi .

Condițiile actuale au făcut ca anumite măsuri să trebuiască să fie luate , în ceea ce privește numărul de persoane permis în gondole , cabine și telescaune . De asemenea , se va da drumul și teleschiurilor Kanzel și Ruia , pentru a asigura fluidizarea traficului pe pârtii cât și timpul de așteptare la instalații.

Mai multe detalii aici : https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/statiunile-de-la-munte-incep-pregatirile-pentru-noul-sezon-de-schi-care-vor-fi-principalele-restrictii.html?fbclid=IwAR1Hq_URZ1aXQ3c6ypf9EarPGSzDZ4lPmKUOcmB7X0yaCMeXHzUujFQzNIg

Ceea ce știm deocamdată este că gondolele au funcționat până acum cu maxim 4 persoane , Telecabina Kanzel cu 12 persoane , iar Telecabina Capra cu 16 persoane .

„Având în vedere că teleschiul este cel mai sigur sistem de transport pe cablu în contextul pandemiei, Ana Teleferic a început demersurile pentru redeschiderea teleschiurilor Ruia şi Kanzel, pe lângă cele două, Bradul şi Stadion, care au funcţionat în fiecare an. În cazul telescaunelor se va limita numărul schiorilor, astfel încât să se păstreze distanţa necesară, de exemplu 3 persoane în telescaunul Ruia, care are 6 locuri, şi 2 persoane la telescaunul Lupului, care are 4 locuri”, anunţă Primăria Braşov.

Citește mai multe pe https://www.brasov.net/ce-spun-autoritatile-despre-noul-si-incertul-sezon-de-ski-din-poiana-brasov/?fbclid=IwAR3gcHn2o6euXuuHz8x0RGZjBUbf1HpSaQxdLm58GMQGCycqhI0IF8lECIo

Vom avea măști la noi , pe care le vom purta cât timp vom fi în instalațiile de transport pe cablu . Ne vom spăla mai des pe mâini și ne vom îmbrățișa de la distanță. Despre pauzele de ciocolată caldă la cabană  încă nu știm ce să vă spunem , cum aflăm ceva , vă transmitem .

În orice caz , natura ne va salva și iarna asta , la ski avm mânuși , buff-uri , ochelari și echipament de ski , suntem afară , în aer liber , așadar avem tot ce ne trebuie ca să ne distrăm în siguranță 🙂

Puteți face rezervări pe site-ul nostru , telefonic sau pe mail 🙂 Echipa noastră respectă tote normele impuse de autorități , iar gazda noastră , Hotel Escalade din Poiana Brașov se remarcă prin igiena și rigurozitatea cu care sunt respectate regulile . Chiar dacă sezonul de vară a fost diferit , totul a mers impecabil din punctul de vedere al organizării la Hotel Escalade , cât și la școala noastră de mtb și în drumețiile organizate de noi vara aceasta.

Vă vom ține la curent prin intermediul paginilor noastre de social media cât și aici , pe site ul nostru cu toate noutățile pe care le aflăm !

Ne este dor de voi și sperăm să ne revedem curând !

www.facebook.com/elevationsportcamps

instagram : @elevationsportcamps

mail : office@elevation.com.ro