VARA ÎN POIANA BRAȘOV

Sunt multe lucruri de făcut în Poiana Brașov, atât vara, cât și iarna!

La Elevation, găsești ghizi care să te insoțească pe poteci sau pe traseele de mountain bike, vara, iar iarna ai parte de cei mai pasionați instructori de ski și snowboard din Poiana Brașov!

Școala noastră de MTB include un număr foarte mare de elevi, pe care îi pregătim pentru competiții naționale și internaționale. Colaborăm constant cu Federația Română de Ciclism, atât ca și antrenori, cât si ca organizatori de evenimente de ciclism.

Lecțiile de MTB se desfășoară în Poiana Brașov, pe traseele din bike park Postăvaru, sau în Brașov.

Avem și un centru de închirieri biciclete, în cadrul hotelului nostru partener, Hotel Escalade.

Contactează-ne, pentru a rezerva în prealabil o bicicletă, sau lecții de MTB alături de instructorii noștri.

Ne antrenăm cu grupele de MTB de 3 ori pe săptămână, locația generală fiind Poiana Brașov: traseele de bike park din Postăvaru, sau potecile care înconjoară Poiana. Grupele sunt formate în funcție de nivel: începători, intermediari sau avansați. În fiecare an organizăm o zi în care ne vedem cu toți cei care vor să se înscrie la antrenamente și îi grupăm în funcție de nivel. 

Urmăriți-ne pe social medie pentru a afla ziua în care ne vedem cu copiii, întrucât, ulterior, este destul de dificil să mai facem înscrieri, nivelul grupelor fiind deja stabilit, copiii progresând pe parcursul antrenamentelor.

Copiii vin la antrenament, după care sunt preluați de părinți, după caz, din Poiana Brașov sau din Livada Poștei. 

Avem un centru de închirieri MTB, în cadrul Hotel Escalade Poiana Brașov. Puteți închiria biciclete, pentru a vă plimba pe traseele de bicicletă din Poiana Brașov.

Optează pentru ședințe individuale de MTB. Te vom învăța să te dai pe bicicletă corect și în siguranță, pe tine sau pe copilul tău. Punem accent pe tehnică, deprinderea corectă a elementelor, precum și pe siguranță și distracție, totodată!

Suntem instructori și ghizi de MTB, lucrăm activ cu Lotul Național de Downhill, dar și antrenăm sportivi de performanță în cadrul clubului nostru de ciclism, Kronstadt Cycling.

Call Now Button