Începător

Este prima ta data sau ai mai incercat o data, atunci clar te incadrezi in aceasta categorie. La acest nivel vom pune accent pe : prezentarea si explicarea echipamentului , pozitie pe schiuri , echilibru, cum ne oprim , cum viram si cum legam virajele.

Intermediar

Ai mai schiat, te opresti si virezi unde vrei tu, asta nu inseamna ca asta este tot ce ai nevoie. La acest nivel vei invata diferite tipuri de viraje, ceea ce iti va oferi incredere indiferent de partie sau starea zapezii.

Avansat

Avem stil, suntem stapani pe picioarele noastre, distractia cea mai mare acum incepe. La acest nivel putem invata viraje race carv, sarituri, trickuri, offpiste. Posibilitatile sunt nelimitate, distractia e garantata !

Detalii Grupe

Grupele de schi sunt cadrul ideal in special pentru copii. Este locul in care competivitatea si colegialitatea conduc catre o evolutie garantata. Se formeaza grupe de maximum 6 cursanti dispuse in 4-5 ore de schi cu o pauza de masa dupa primele doua ore. Pentru copiii din Brasov se formeaza grupe saptamanale de maximum 6 copii / instructor in perioadele mai putin aglomerate, de doua ori pe saptamana, timp de 3 ore. La cerere se poate oferi transport si echipament.