Ski și snowboard Poiana Brașov

Salut ! Școala de ski și snowboard ESC  te așteaptă iarna asta pe pârtie în Poiana Brașov !

De ce noi ? Simplu ! Pentru că Elevation Sport Camps este o echipă de pasionați de natură și sport , specializați și atestați pe toate activitățile pe care le fac , mereu căutăm informații actuale în domeniile noastre de activitate  și suntem tot timpul pe pârtie ! Avem experiență de predat în România , cât și în Austria , unde colaborăm activ cu o școală de ski .

Aici veți găsi instructori de ski sau snowboard tineri și entuziasmați , care lucrează cu copii sau adulți , indiferent de nivel . Ne dorim să oferim lecții de ski și snowboard pe care nu le veți uita niciodată ! Încercăm să facem din tot procesul de învățare o experiență distractivă și plăcută .

Avem reduceri speciale pentru clienții Hotel Escalade , posibilitatea de a organiza lecții de grup cât și grădiniță de ski 🙂

Ne găsiți la Hotel Escalade , în Poiana Brașov , unde puteți să veniți să faceți rezervări sau să ne întrebați ceva , dacă aveți nelămuriri.

Te așteptăm cu noi , dacă vrei să înveți și să te distrezi 🙂

Începător

Este prima oară pe schiuri sau pe snowboard sau ai mai încercat o dată, atunci clar te încadrezi in această categorie. La acest nivel vom pune accent pe : prezentarea și explicarea echipamentului , poziție pe schiuri , echilibru, cum ne oprim , cum virăm și cum legăm virajele.

Intermediar

Ai mai schiat, sau te-ai mai dat pe snowboard ,  te oprești și virezi unde vrei tu, asta nu înseamnă că asta este tot ce ai nevoie. La acest nivel vei învăța diferite tipuri de viraje, cum să te adaptezi fiecărei înclinații sau cum să te dai în funcție de ce tip de zăpadă este pe pârtie , ceea ce îți va oferi încredere , indiferent de teren sau vreme . Pe scurt , te dai de plăcere 🙂

Avansat

Avem stil, suntem stăpâni pe picioarele noastre, distracția cea mai mare acum începe. La acest nivel putem învăța viraje race carv, sărituri, trickuri, offpiste. Posibilitățile sunt nelimitate, distracția e garantată !